Grups de fred Sereva: solucions innovadores per a mobles baix mostrador

Sereva es posiciona a l’avantguarda de solucions de refrigeració amb els seus grups de fred dissenyats específicament per a mobles baix mostrador. Aquests sistemes integrals, que comprenen un evaporador, un condensador i un compressor, estan dissenyats per oferir una solució eficient, fiable i fàcil d’instal·lar per a necessitats comercials i de restauració. Els models Alice i J&I de Sereva destaquen per la seva innovació i adaptabilitat, proporcionant un rendiment excepcional adaptat a les necessitats de cada client.

Monobloc ALICE

Monobloc ALICE

Monobloc J&I

Monobloc J&I

Models Alice i J&I: eficiència i versatilitat

Els grups de fred de Sereva, els models Alice i J&I, són l’elecció perfecta per a aquells que busquen eficiència i practicitat en solucions de refrigeració per a mobles baix mostrador. Dissenyats per adaptar-se a una àmplia gamma d’aplicacions comercials, aquests sistemes ofereixen una refrigeració efectiva i fiable. El disseny compacte i la tecnologia avançada de tots dos models asseguren una integració perfecta i un rendiment òptim en qualsevol espai.

Sistema Plug&Play: instal·lació i manteniment simplificats

Una de les principals avantatges dels grups de fred Sereva és el seu sistema Plug&play, que revoluciona la instal·lació i el manteniment de sistemes de refrigeració comercials. Aquesta característica permet una instal·lació ràpida i sense complicacions en el moble, eliminant la necessitat d’especialistes en refrigeració per a la seva col·locació. Així, Sereva no només facilita la posada en marxa dels seus sistemes sinó que també assegura que el manteniment i el canvi de components siguin tasques senzilles i accessibles. Aquesta facilitat d’ús, combinada amb l’alta qualitat i eficiència dels grups de fred, converteix els models Alice i J&I en solucions ideals per a qualsevol establiment que busqui optimitzar el seu espai i millorar el seu servei al client.

Per descobrir més sobre els nostres innovadors grups de fred i com poden beneficiar al teu negoci, t’invitem a descarregar el nostre catàleg i consultar-nos preus. Principi del formulari

Descarrega't el nostre catàleg

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.