Evaporadors per a deshidratació: innovació i eficiència en assecadors d'aliments

La Tecnologia dual dels models EIT: doble bateria per a màxima eficiència

Els models EIT de Sereva estan dissenyats amb una doble bateria, una dedicada al fred i una altra a la calor; aquests evaporadors estan especialment pensats per optimitzar el procés d’assecat d’aliments. Aquesta tecnologia dual no només garanteix una deshidratació eficient sinó també assegura que el procés sigui uniforme i de la més alta qualitat. Ideal per a petites instal·lacions com carnisseries que busquen fabricar embotits de primer nivell o per a l’assecat de vegetals, els models EIT són la solució perfecta per a aquells que busquen eficiència i fiabilitat amb una petita inversió.

Sèrie EITS

Sèrie EITS

Sèrie EITSR

Sèrie EITSR

Sèrie SBS

Sèrie SBS

Sèrie DBS

Sèrie DBS

Models SB i DB: flexibilitat i potència per a petites Instal·lacions

D’altra banda, els models SB i DB estan dissenyats per oferir una solució pràctica i potent per a la deshidratació d’aliments. Equipats amb una bateria de fred i una resistència per a l’assecat, aquests models són una opció ideal per a instal·lacions de menor mida que requereixen d’un equip potent però compacte. Ja sigui per a la producció d’embotits en carnisseries o per a l’assecat de vegetals, els evaporadors SB i DB ofereixen una solució eficaç que s’adapta a diverses necessitats, garantint sempre resultats d’excel·lent qualitat.

Eficiència energètica i sostenibilitat: el compromís de Sereva

A Sereva, l’eficiència i la qualitat defineixen la nostra tecnologia de deshidratació. Els models EIT, SB i DB no només superen les expectatives en rendiment sinó que també destaquen per la seva compatibilitat amb CO2, oferint una opció ecològica avançada. Aquesta adaptació a l’ús de CO2 subratlla la nostra dedicació a minimitzar l’impacte ambiental, alineant-nos amb les necessitats d’un mercat cada vegada més conscient de la sostenibilitat. Optar per Sereva és triar excel·lència en deshidratació amb un enfocament responsable cap al planeta.

Descarrega't el nostre catàleg

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.