Evaporadors estàtics: solucions personalitzades per a cada necessitat

Bateries per a evaporadors: qualitat i versatilitat

Les nostres bateries per a evaporadors estan dissenyades per oferir el màxim rendiment i durabilitat. Fabricades amb aletes d’alumini i disponibles en tres diàmetres de tubs de coure i set geometries diferents, les nostres bateries permeten una selecció òptima per a qualsevol necessitat de refrigeració. La separació entre aletes varia de 2 a 14 mm, amb capçals disponibles en alumini o acer inoxidable i un tractament de pintura KL10K especial per a una protecció avançada contra la corrosió en ambients humits i salins.

Per facilitar el disseny d’un evaporador estàtic a mida, oferim una aplicació web que permet configurar la bateria i calcular els seus principals paràmetres com la potència frigorífica, l’àrea d’intercanvi i el volum intern. Aquesta eina està disponible al nostre lloc web, assegurant un procés de disseny eficient i precís.

Evaporadors Estàtics a Mida

Evaporadors Estàtics a Mida

Sèrie MA

Sèrie MA

Sèrie VM

Sèrie VM

Sèrie VE

Sèrie VE

Sèrie V

Sèrie V

Sèrie CA

Sèrie CA

Sèrie AV

Sèrie AV

Sèrie GB

Sèrie GB

Evaporadors estàtics estàndard per a mobles refrigerats

A més de les nostres solucions a mida, a Sereva comptem amb una sèrie d’evaporadors estàtics estàndards dissenyats per satisfer les necessitats més comunes del mercat. Aquests productes estan pensats per al muntatge de vitrines, armaris verticals, càmeres d’aliments i armaris refrigerats, especialment en el sector de l’hostaleria. Al nostre lloc web podràs accedir a les dades tècniques de les nostres sèries d’evaporadors, facilitant l’elecció del producte més adequat per al teu projecte.

 

Evaporadores estáticos estándar para muebles refrigerados

Además de nuestras soluciones a medida, en Sereva contamos con una serie de evaporadores estáticos estándar, diseñados para satisfacer las necesidades más comunes del mercado. Estos productos están pensados para el montaje de vitrinas, armarios verticales, cámaras de alimentos y armarios refrigerados, especialmente en el sector de la hostelería. En nuestro sitio web, podrás acceder a los datos técnicos de nuestras series de evaporadores, facilitando la elección del producto más adecuado para tu proyecto.

Descarrega't el nostre catàleg

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.