Evaporadors d’aire forçat per a mobles refrigerats

A SEREVA presentem una extensa selecció d’evaporadors d’aire forçat específicament dissenyats per maximitzar tant l’eficiència en refrigeració com l’aprofitament de l’espai. Aquests sistemes són ideals per a sectors com el retail, l’hostaleria i la indústria alimentària, on l’espai d’emmagatzematge i conservació d’aliments és crític. Els nostres evaporadors ventilats són compatibles amb gasos refrigerants ecològics com el R290 i R744, adaptant-se a les últimes tendències i regulacions ambientals.

Sèrie SB

Sèrie SB

Sèrie DB

Sèrie DB

Sèrie ECC-300

Sèrie ECC-300

Sèrie ECC-350

Sèrie ECC-350

Sèrie CVD-M / CVD-R

Sèrie CVD-M / CVD-R

Sèrie CV-V120

Sèrie CV-V120

Sèrie CV-SV

Sèrie CV-SV

Sèrie CVT

Sèrie CVT

Sèrie CV-DF

Sèrie CV-DF

Sèrie CV-DF-T

Sèrie CV-DF-T

Sèrie EIT

Sèrie EIT

Evaporadors ventilats: solucions personalitzades per a cada fabricant

Oferim evaporadors ventilats que poden personalitzar-se amb una varietat d’opcions, incloent safates antigoteig, carcasses d’acer inoxidable, sistemes de flux d’aire simple o doble i ventiladors o turbines específiques. A més, incorporem resistències per a un desglaç eficient. Tots els nostres models són compatibles amb l’ús de CO2 i compten amb la certificació de pressió requerida.

Els nostres productes estan dissenyats per complir amb les exigències de primeres marques en el sector, incloent vitrines, congeladors, expositors, mobles sota mostrador, taules refrigerades, arcons congeladors d’horeca, així com càmeres d’aliments i residus, armaris de maduració de carn i abatidors de temperatura. Comptem amb solucions d’aire forçat tant per a instal·lació en sostre com mural, assegurant una adaptabilitat completa a qualsevol necessitat de refrigeració.

Per a aquells projectes que requereixin d’una solució encara més específica, a SEREVA estem preparats per desenvolupar models totalment personalitzats i adaptats a les necessitats de fabricació en sèrie del client, garantint una integració perfecta amb el mobiliari o instal·lació existent.

T’invitem a consultar les fitxes tècniques de la nostra gamma d’evaporadors i a contactar-nos per assessorar-te sobre l’opció que millor s’adapti als teus requeriments específics.

Descarrega't el nostre catàleg

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.