Condensadors d’aire forçat de Sereva: eficiència en refrigeració comercial

En el món de la refrigeració comercial, l’eficiència i la innovació són claus per a l’èxit de qualsevol projecte. A Sereva entenem profundament aquestes necessitats, el que ens ha portat a especialitzar-nos en el disseny i fabricació de condensadors d’aire forçat d’alta qualitat. Aquests components són essencials per a sistemes de refrigeració eficients, garantint un rendiment òptim i una fiabilitat inigualable.

Condensadors plans

Condensadors plans

Condensadors simples

Condensadors simples

Condensadors dobles

Condensadors dobles

Ampli catàleg i solucions personalitzades

La nostra oferta inclou una àmplia gamma de condensadors d’aire forçat amb models estàndard de fins a 70 tubs que s’adapten a una varietat de necessitats en el sector de la refrigeració comercial. Aquests condensadors estan disponibles en configuracions planes, simples o dobles, la qual cosa ens permet oferir solucions versàtils i eficaces per a qualsevol requeriment específic. A més, a Sereva ens destaquem per la nostra capacitat per desenvolupar i fabricar productes a mida. Això significa que, independentment de les especificacions tècniques o desafiaments del seu projecte, podem proporcionar un condensador que s’ajusti perfectament a les seves necessitats.

Materials d’alta qualitat i disseny òptim

L’elecció de materials en la fabricació dels nostres condensadors d’aire forçat reflecteix el nostre compromís amb la qualitat i la durabilitat. Utilitzem tubs de coure i aletes d’alumini per assegurar una excel·lent transferència de calor. A més, com a opcional, podem protegir les bateries amb la pintura KL10K de màxima resistència a la corrosió i mínima pèrdua de transferència de calor. La separació entre aletes de 2,2 i 3,8 mm està dissenyada per optimitzar l’intercanvi tèrmic sota diverses condicions operatives. A més, oferim carcasses de xapa d’acer galvanitzat, alumini o acer inoxidable, garantint així la longevitat dels nostres productes en qualsevol entorn. Els nostres condensadors poden ser subministrats amb o sense ventilador, adaptant-se a les necessitats específiques de cada aplicació.

Convidem els interessats a explorar el nostre catàleg complet, el qual està disponible per a sol·licitud o descàrrega directa a la nostra web.

Descarrega't el nostre catàleg

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.