Evaporadors i condensadors dissenyats per a la refrigeració en vending i màquines expenedores

En la indústria del vending, l’eficiència i fiabilitat dels sistemes de refrigeració són bàsics per garantir la qualitat i frescor dels productes. Conscients d’aquesta necessitat, Sereva es especialitza en el disseny i fabricació d’evaporadors adaptats a la refrigeració en vending. Per a cada fabricant d’una màquina expenedora o armari boteller, una solució.

Evaporadors per a màquines de vending i expenedores

A Sereva dissenyem i fabriquem bateries i condensadors per a grups compactes que ajuden a maximitzar l’eficiència de refrigeració en màquines expenedores, garantint una temperatura constant i adequada per a una àmplia gamma de productes refrigerats. Fabriquem bateries intercanviadores de calor a mida amb diàmetres de tub de fins a 3/8, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client.

La varietat de geometries i separacions d’aletes que oferim permet trobar la solució ideal per a cada fabricant de màquines de vending. A més, totes les nostres solucions poden ser adaptades a l’ús del gas CO2 o R290. Aquesta flexibilitat assegura una integració perfecta amb diferents dissenys i mides de màquines, proporcionant un rendiment òptim i una llarga vida útil.

Solució “Plug&Play” de Sereva

A Sereva oferim un grup de fred compacte de molt fàcil instal·lació i posada en marxa sense necessitat d’instal·lació frigorífica i, per tant, sense necessitat de personal tècnic per realitzar substitucions o reparacions. Disposem de dos models per a volums de fins a 500 litres.

Compromís amb la innovació i sostenibilitat

Ens destaquem per oferir solucions d’evaporadors amb aire forçat compactes, adequats per a qualsevol model de màquina expenedora. Aquesta tecnologia permet una distribució eficient del fred, ocupant un espai mínim i garantint un rendiment energètic òptim.

En resum, som el teu aliat ideal en la recerca de solucions de refrigeració en vending, oferint productes personalitzats, eficients i sostenibles per al sector de màquines expenedores i armaris botellers. Contacta’ns per trobar junts la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.