Solucions a mida en evaporadors per a mobles de supermercat de SEREVA

Evaporadors estàtics per a expositors i vitrines refrigerades.

Disseny personalitzat i servei flexible per als fabricants de mobles de supermercat

A Sereva, empresa referent en disseny i fabricació d’evaporadors per a mobles de supermercat, ens especialitzem en solucions a mida, adaptant-nos a les necessitats específiques dels nostres clients. Disposem de diversos diàmetres de tub fins a 5/8 i set geometries diferents, pel que oferim una gran versatilitat per adaptar-nos als requisits de tots els fabricants d’expositors refrigerats, vitrines, illes, murals, etc. Oferim un servei flexible de producció de bateries per adaptar-nos a qualsevol mida de fabricant.

Evaporadors per a gas CO2 i R290

Per a aquells clients preocupats per l’impacte ambiental i l’eficiència energètica, els nostres evaporadors els fabriquem adaptats a l’ús de gas R744 (CO2), amb certificació a alta pressió i aptes també per a R290. Això demostra el nostre compromís amb les solucions sostenibles i la nostra capacitat per adaptar-nos a les tendències actuals en refrigeració.

Protecció contra la corrosió amb tecnologia avançada

Protecció anticorrosió en evaporadors per a mobles de supermercat

Un aspecte molt important en la conservació d’aliments és la resistència a la corrosió, especialment en ambients salins com els expositors de peix. A Sereva, protegim les bateries amb la pintura especial per a intercanviadors de calor KL10K d’Aquaaero,

que ofereix la màxima protecció contra ambients extremadament salins i humits sense reducció de la capacitat de transferència de calor i amb un cost inferior a la cataforesi.

Materials d'alta qualitat: tub de coure i aletes d'alumini

Fabriquem els nostres evaporadors utilitzant tub de coure i aletes d’alumini de primera qualitat, assegurant una conductivitat tèrmica òptima i resistència a la corrosió. A més, oferim múltiples geometries en combinació amb diversos diàmetres de tub, fins a 5/8 de diàmetre, per proporcionar solucions a mida que s’ajustin a qualsevol necessitat.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.