Evaporadors per a hostaleria: versatilitat en refrigeració de mobles sector Horeca

SEREVA, amb més de 40 anys d’experiència en la fabricació d’intercanviadors de calor, és un referent en el sector de la refrigeració per a hostaleria. El seu enfocament en solucions personalitzades i el seu compromís amb el medi ambient destaquen en la seva oferta d’evaporadors per a hostaleria: estàtics, d’aire forçat i condensadors.

Versatilitat i adaptabilitat dels evaporadors SEREVA

Personalització en el disseny d'evaporadors d’aire forçat

Els evaporadors per a hostaleria de SEREVA es caracteritzen per la seva versatilitat, oferint una àmplia gamma d’evaporadors d’aire forçat. Aquests estan dissenyats per adaptar-se a diverses aplicacions en la hostaleria, com mobles baix mostrador, cambres frigorífiques i arcons refrigerats. La personalització és clau, permetent a SEREVA adaptar els seus productes a les especificacions de cada client, amb opcions en materials, ventiladors, turbines, protecció a la corrosió i adaptació a temperatures negatives.

Adaptabilitat per a diferents entorns d'hostaleria

SEREVA també s’adapta a diferents entorns d’hostaleria, com restaurants, hotels o bars, oferint la possibilitat de desenvolupar nous dissenys per a mobles refrigerats a partir de certes quantitats.

Evaporadors per a gas CO2 i R290 de SEREVA

Compromís amb el Medi Ambient i tecnologia CO2

En resposta a la necessitat de solucions de refrigeració sostenibles, SEREVA ha desenvolupat evaporadors per a l’ús amb gas refrigerant CO2 i R290. Aquesta tecnologia reflecteix el compromís de l’empresa amb la reducció de l’impacte ecològic, oferint sistemes de refrigeració eficients i segurs per al sector de la hostaleria. Tots els evaporadors per a CO2 venen amb certificat d’alta pressió.

Beneficis i característiques dels evaporadors per a CO2

Els evaporadors per a CO2 de SEREVA destaquen per la seva eficiència energètica i menor petjada de carboni, sent ideals per a negocis d’hostaleria que busquen opcions ecològiques sense comprometre el rendiment.

La Unitat Compacta o Monobloc de SEREVA

Eficiència i potència en un disseny compacte

El monobloc de SEREVA representa una solució de refrigeració tot-en-un, combinant eficiència i potència en un disseny compacte ideal per a baix mostrador. El seu principal avantatge és la facilitat d’instal·lació i manteniment, no requerint coneixements tècnics avançats per a la seva manipulació.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.