Evaporadors per a cambres frigorífiques: innovació i qualitat al servei de la indústria alimentària

A Sereva fabriquem evaporadors per a cambres frigorífiques des de 1980 i aquesta experiència ens ha permès desenvolupar intercanviadors de calor per a la majoria d’usos en la fabricació i conservació d’aliments. Garantim un funcionament fiable, la conservació de la cadena del fred i el manteniment de temperatures controlades. La nostra àmplia gamma comprèn evaporadors estàtics i d’aire forçat per a cambres de conservació, evaporadors per a abatidors de temperatura, solucions per a l’assecat d’aliments i bateries per a cambres de fermentació.

Evaporadors d’aire forçat per a cambres de conservació d'aliments

Evaporadors per a sostre

A Sereva oferim models compactes d’evaporadors de sostre per treballar en petites cambres que ofereixen una potència frigorífica des de 200 fins a 4.000W. Tots els models poden ser personalitzats amb diferents materials de carcassa, adaptats a gas R744 amb certificat de pressió, pintura anticorrosió especial per a la indústria HVAC o adaptació a temperatures negatives.

Evaporadors cúbics per a cambres frigorífiques

Els nostres models cúbics ECC-300, ECC-350 i EIT inclinat ofereixen rendiments des de 1.500 fins a 17.000 W de potència i poden adaptar-se a les necessitats de la instal·lació tant en quant al material exterior del recobriment, adaptació a l’ús amb gas CO2 i protecció contra la corrosió amb pintura KL10K especial per a ambients humits i salins.

Evaporadors per a abatidors de temperatura

A Sereva fabriquem grans intercanviadors de calor d’aire forçat per a túnels de refrigeració i abatidors de temperatura. Equipats amb tres ventiladors AC de fins a 21.000 m3/h de cabal, estructura d’acer inoxidable amb versions disponibles per a CO2, R290, glicol i altres refrigerants, ofereixen rendiments de fins a 64 kW de potència frigorífica. Com a opció, també poden ser fabricats amb ventiladors EC.

Evaporadors per a assecadors d'aliments

A Sereva hem desenvolupat evaporadors per a  l’assecat d’aliments en petita escala. A partir dels nostres models EIT, SB i DB hem creat una segona versió amb doble bateria per a fred i calor o resistència aletejada per aconseguir l’objectiu d’assecat d’aliments amb una inversió econòmica i fiable.

Descarregueu el nostre catàleg on trobareu tota la gamma d’evaporadors, cambres frigorífiques de conservació, congelació i assecat d’aliments.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.