FABRICACIÓ D'EVAPORADORS DE RECANVI A MIDA PER A INSTAL·LADORS I FRIGORISTES

El servei àgil i flexible és una part important de la nostra proposta de valor als clients. Per això, a Sereva, a través dels nostres distribuïdors oficials, oferim el servei de disseny i fabricació d’evaporadors de recanvi, bateries a mida, condensadors, evaporadors d’aire forçat i evaporadors per a abatidors de temperatura per donar un servei ràpid i fiable de manteniment al sector del fred comercial i industrial.

BATERIES I CONDENSADORS PER A SUBSTITUCIÓ EN MOBLES REFRIGERATS

A partir de les necessitats de l’instal·lador respecte a l’espai al moble i potència frigorífica requerida, proposem una solució i configuració de bateria que podem fabricar en un breu termini de temps a partir d’una sola unitat. A més, amb l’objectiu d’oferir un servei més dinàmic, posem a disposició de distribuïdors i instal·ladors el nostre configurador d’evaporador a mida amb el qual poden calcular la potència frigorífica, àrea d’intercanvi i el volum intern en funció del nombre de tubs, el seu diàmetre, geometria, distància entre aletes i longitud aletejada.

EVAPORADORS D’AIRE FORÇAT

Oferim una àmplia gamma d’evaporadors d’aire forçat per a baix mostradors, vitrines refrigerades, cambres de conservació, assecadors d’aliments o abatidors de temperatura. Tots ells poden ser personalitzats en funció de diversos opcionals per adaptar-nos a les necessitats del comerç hostaler o professional en la indústria de l’alimentació. Tots els nostres evaporadors poden estar fabricats per a gas CO2 amb certificat de pressió i per a R290. També cal destacar la nostra protecció contra la corrosió KL10K amb mínima pèrdua de transferència de calor i màxima protecció en ambients humits i salins.

SERVEIS EXPRESS I ONLINE DE SEREVA PER A DISTRIBUÏDORS I INSTAL·LADORS

A més d’un servei “express” com a opcional per a la fabricació d’evaporadors de substitució, a Sereva posem a disposició de distribuïdors i clients el servei de tracking de comandes així com el servei de configuració i càlcul de potència frigorífica d’una bateria d’evaporador a mida. Registra’t gratis a la nostra web i configura el teu evaporador de recanvi a mida.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.