Qui som

generic-1
DSC4318-1-mod
generic-1
_DSC4318

QUI SOM

SEREVA, empresa familiar

Li donem la benvinguda a SEREVA, més de 40 anys d'experiència en el desenvolupament i fabricació d'intercanviadors de calor.

Des de 1980, Serpentines i Evaporadors SA (SEREVA) desenvolupa solucions a mida per a l’intercanvi de calor, fabricant evaporadors i condensadors de qualitat per a les empreses més importants dels sectors de refrigeració comercial, Horeca, indústria alimentària, màquines expenedores, vinoteques i instal·ladors professionals .

El nostre compromís amb les persones i el territori, l’honestedat, la il·lusió i passió en el treball, són els nostres ingredients per oferir un servei dinàmic, eficaç, personalitzat i adaptat a cada situació i client.

El nostre compromís amb les persones i el territori, l’honestedat, la il·lusió i passió en el treball, són els nostres ingredients per oferir un servei dinàmic, eficaç, personalitzat i adaptat a cada situació i client.

SEREVA, fabricació de fred a mida, Cool On Demand.

CO2_ready
Missió

A Sereva dissenyem i fabriquem intercanviadors de calor amb bateries de tubs i aletes, destinats a la refrigeració de productes del sector alimentari i farmacèutic, així com a la climatització de vehicles especials i militars i al refredament d’equips electrònics i de telecomunicacions.

Aportem als nostres productes l’experiència de més de 40 anys en enginyeria i fabricació de produccions curtes i mitjanes i la nostra filosofia de proveir FRED A MIDA.

Visió

Volem convertir-nos en el referent europeu en el disseny i fabricació de solucions de refrigeració i climatització d’altes prestacions i valor afegit a través de la potenciació de l’enginyeria pròpia i la innovació, el desenvolupament tecnològic i la digitalització de la companyia.

Per fer-ho invertirem en l’ampliació de les nostres instal·lacions integrades a l’entorn rural, en els nostres mitjans de fabricació i en la plantilla de treball. Tot això dins del projecte industrial que els socis de la companyia estan desenvolupant a través del seu grup d’empreses i que ha de ser punter en la fixació de la població, la formació tècnica i el desenvolupament del talent local.

Valors

· Els nostres clients son la nostra raó de ser.

· Recolzem la industrialització sostenible i la repoblació del medi rural.

· Apostem per la innovació, la formació continua i el desenvolupament de les persones.

· Creiem en la professionalitat i la responsabilitat de l’equip.

· Honestedat.

hkbn
_DSC2656_web
Política de qualitat

La política de qualitat i direcció estratègica del Grup Jympa s'enfoca a:

· Adaptar el nostre sistema de gestió de la qualitat a les necessitats del mercat, donant-li al client les solucions que millor s’adapten a les seves necessitats.

· Complir amb tots els requisits del client i en cas de no poder-ho fer comunicar-li.

· Oferir productes competitius.

· Prevenir possibles errors o establir accions correctives quan s’hagin produït.

· Formar el personal perquè pugui realitzar el seu treball de forma eficaç.

· Dotar a l’empresa dels recursos necessaris per a aconseguir els objectius.

· Respectar el medi ambient que ens envolta.

· Fomentar el treball en equip i el bon ambient de treball.

La direcció assegura que aquesta política:

· És adequada al propòsit de l’organització.

· Inclou un compromís de complir amb els requisits inclosos els legals i reglamentaris, i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat.

· Proporciona un marc de referència per establir i revisar els objectius de qualitat.

· És comunicada i entesa per l’organització.

· És revisada per a la seva contínua adequació.

_DSC2628_web
_DSC9183
_DSC2656_web

Configura aquí el teu evaporador a mida

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.

Configura aquí el teu evaporador a mida

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.