SEREVA: disseny i fabricació a mida de serpentins i Evaporadors

Benvinguts a SEREVA, on més de 40 anys d’experiència s’uneixen amb la innovació per liderar el mercat dels serpentins i evaporadors. Des de la nostra fundació en 1980, hem crescut per convertir-nos en un referent en la fabricació d’intercanviadors de calor, adaptant-nos a les necessitats de diversos sectors com la refrigeració comercial, Horeca, indústria alimentària, màquines expenedores, vinoteques i professionals de la instal·lació.

Història i trajectòria de SEREVA

Evolució i creixement

La nostra empresa familiar, amb arrels profundes en la tradició i la qualitat, ha evolucionat contínuament, mantenint-nos a l’avantguarda en la fabricació de serpentins i evaporadors.

Inversions i sostenibilitat

En les nostres instal·lacions a Castellserà (Lleida), hem invertit incansablement en recursos, mitjans i idees per impulsar una millora contínua.

El nostre Compromís: qualitat i sostenibilitat

Un Servei dinàmic i personalitzat

A SEREVA, el compromís amb les persones, el territori, l’honestedat i la passió en el treball són els pilars del nostre servei.

Respecte pel medi ambient

El nostre enfocament sostenible i el respecte pel medi ambient són fonamentals en cada pas que fem.

Missió i visió: liderant el canvi en refrigeració

Disseny a mida d'intercanviadors de calor

La nostra missió és dissenyar i fabricar intercanviadors de calor d’alta eficiència per a diversos sectors, incloent l’alimentació i la farmacèutica.

Objectius a llarg termini i expansió

La nostra visió és convertir-nos en el referent europeu en solucions de refrigeració i climatització, impulsant l’enginyeria, la innovació i la digitalització.

Valors Fonamentals: La base del nostre èxit

Enfocament en el Client

A SEREVA, valorem els nostres clients com la nostra principal raó de ser.

Compromís amb la innovació i el talent

Suportem la industrialització sostenible, la innovació, la formació contínua i el desenvolupament del talent.

Política de qualitat: Compromís amb els nostres clients.

Estratègies de millora contínua

La nostra política de qualitat i direcció estratègica es centra en adaptar el nostre sistema de gestió a les necessitats del mercat.

Foment d'un entorn laboral positiu

Fomentem el treball en equip i un bon ambient laboral, proporcionant els recursos necessaris per assolir els nostres objectius.

En conclusió, SEREVA és més que una empresa; és una família dedicada a proporcionar solucions de refrigeració innovadores i sostenibles. La nostra història, missió, visió, valors i política de qualitat són el reflex del nostre compromís amb l’excel·lència, la innovació i la sostenibilitat en el món dels serpentins i evaporadors. Amb SEREVA, cada client és una oportunitat per demostrar el nostre saber fer, passió i dedicació a un futur més fresc i ecològic.

CONFIGURA AQUÍ EL TEU EVAPORADOR A MIDA

Tria els paràmetres i fes el teu evaporador a mida.